Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Η Μενεγάκη και ο ύπνος.

Αποκαλύψεις για το πώς κοιμάται και τι της αρέσει στο κρεβάτι έκανε η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή την διπλή κρεβατοκάμαρα που δίνει δώρο ο «Καφές»! Μέχρι και πως κοιμάται το... ερωτευμένο ζευγάρι ζήτησε να της πουν, ενώ έμεινε ξαπλωμένη για κανένα 20λεπτο περίπου, καλώντας στο πλευρό της τους συνεργάτες της.
«Ααααχ, αυτό το κρεβάτι δεν είναι εδώ για εμάς! Μία μέρα θα κάτσει», είπε η Ελένη και... βούτηξε στα σκεπάσματα, λέγοντας πως της αρέσει να ξαπλώνει διαγώνια.
Τόσο πολύ της άρεσε η ξάπλα, που κάλεσε τους συνεργάτες της να περάσουν ένας ένας από το κρεβάτι για να δουν πόσο βολεύει, αρχής γενομένης από τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Ξάπλωσε ο Γρηγόρης και άρχισε τις... εξομολογήσεις η Ελένη.
«Να βάλουμε ταινία να δούμε;», ρώτησε η παρουσιάστρια και ο Γκουντάρας ζήτησε αισθηματικό. «Να κλάψουμε στο κρεβάτι ρε Γρηγόρη; Να με πλημμυρίσουν τα συναισθήματα στον καναπέ! Στο κρεβάτι θέλω να είμαι χαρούμενη και να κάνω καλό ύπνο μετά».
Κωμωδία αντιπρότεινε ο Γρηγόρης, όμως, η «βασίλισσα» είχε πάλι ενστάσεις: «κωμωδία; Και να κλωτσάω το κρεβάτι από τα γέλια και να χαλάσω και το στρώμα;», είπε χαρακτηριστικά.
Πολύ δύσκολη μας βγήκε η Ελένη! Τι θέλει δηλαδή να βλέπει ξαπλωμένη; Θρίλερ, περιπέτειες ή... «ροζ» DVD; Αυτό δεν το απάντησε και με την απορία μας άφησε...
Ο διάλογος συνεχίστηκε με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει πως κοιμάται πάντα στο πλάι, στην αριστερή πλευρά και... σηκώνει το πόδι!
«Ρε συ εμείς βολευόμαστε στο κρεβάτι, δεν ενοχλούμε ο ένας τον άλλον», σχολίασε η Ελένη. Να υποθέσουμε ότι υπάρχουν άνδρες που την ενοχλούσαν ή την ενοχλούν; Χμ... απ’ ότι φαίνεται, ναι!
Κάπου εκεί η Ελένη ρώτησε τον Γκουντάρα πώς κοιμάται ένα ερωτευμένο ζευγάρι, που είναι ακόμα «στα μέλια».
«Το ζευγάρι κοιμάται τετ α τετ στην αρχή, πρέπει να έχει επαφή», υποστήριξε η παρουσιάστρια, όμως, ο συνεργάτης της είχε άλλη άποψη λέγοντας πως η γυναίκα γυρνάει πλάτη και ο άνδρας της πιάνει το χεράκι. Τι το ήθελε να το πει αυτό; Άρχισε να ρωτάει λεπτομέρειες η παρουσιάστρια!
«Πώς πάει το χέρι; Ποιο χέρι πιάνει; Να μην είναι βαρύ το χέρι σου και πέσει πάνω στο στομάχι μου...», είπε η παρουσιάστρια και ο πανελίστας της έπιανε το χέρι. «Μην το κάνουμε και πορνό πρωί πρωί», σχολίασε η ξανθιά και προειδοποίησε τον Γκουντάρα -που ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς- πως τα παιδιά χωρίζουν τους γονείς στον ύπνο και... «ενώ είναι τόσο μικρά, απλώνονται πολύ τα άτιμα»!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου