Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Χάνει τον Σισέ ο ΠΑΟ;

Η επιθυμία του Σισέ να επιστρέψει στη στη Λίβερπουλ, όπου δεν κατάφερε να κάνει την καριέρα που ονειρευόταν εξαιτίας των σοβαρότατων τραυματισμών του, τον έχει φέρει αρκετές φορές στο μεταγραφικό... δελτίο των "κόκκινων".

Αυτή τη φορά είναι το δημοσίευμα της "Daily Star" που κάνει λόγο για πιθανή επιστροφή του αρχηγού του Τριφυλλιού στο Λίβερπουλ. Μάλιστα φιλοξενεί και δηλώσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος φέρεται να έχει πει πως επιθυμεί να συνεργαστεί ξανά με την αγγλική ομάδα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

"Ο πρώην σταρ του "Άνφιλντ", Τζιμπρίλ Σισέ θέλει να επιστρέψει στη Λίβερπουλ. Ο Σισέ που είχε υπογράψει στο ΚΟΠ το 2004 έναντι 14 εκατομμυρίων ευρώ με προπονητή τον Ζεράρ Ουγιέ, παίζει πλέον για τον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα. Ο 29χρονος σκόρερ είπε: "Στη Λίβερπουλ δεν είχα την ευκαιρία μου, στη Σάντερλαντ είχα καλές στιγμές, αλλά θα ήθελα να επιστρέψω στη Λίβερπουλ."

Ο Σισέ πάντως, έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2013 και θεωρείται απίθανο οι πράσινοι να συναινέσουν σε οποιαδήποτε μεταγραφή του. Ο ίδιος ο παίκτης άλλωστε, έχει δηλώσει πως δεν επιθυμεί να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα, ενώ και από τη Λίβερπουλ δεν προκύπτει κάποιο ουσιαστικό ενδιαφέρον για τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου