Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Η προπόνηση του ΠΑΟ.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο -5 από την κορυφή, την Τρίτη (4/1) παίζει ένα καθοριστικό παιχνίδι στα Πηγάδια απέναντι στην Skoda Ξάνθη και με δεδομένο ότι οι παίκτες της ομάδας είχαν πάρει έξι μέρες άδεια τα Χριστούγεννα, ήταν λογικό και επόμενο το πρόγραμμα της Πρωτοχρονιάς να μην περιλαμβάνει ξεκούραση, αλλά προπόνηση. Ετσι, οι πράσινοι βρέθηκαν το απόγευμα (1/1) στην Παιανία, όπου ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έδωσε το στίγμα του ενόψει της νέας σεζόν, λέγοντάς τους πως "στο χέρι μας είναι να κάνουμε το 2011 μια πολύ καλή χρονιά για εμάς". Ο πορτογάλος είδε με ικανοποίηση τους Μπουμσόνγκ και Γκαρσία να γυμνάζονται κανονικά σε αντίθεση με τους Καντέ, Σιμάο, Πετρόπουλο και Σεϊταρίδη που προπονήθηκαν μόνοι τους...

Πριν την έναρξη της προπόνησης οι πράσινοι αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος, με τον Φερέιρα να τους τονίζει πως είναι στο χέρι των πρασίνων να είναι πετυχημένο το 2011, όπως και το 2010 με την κατάκτηση του τίτλου...
"Εύχομαι σε όλους σας καλή χρονιά και υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας", είπε αρχικά ο 64χρονος τεχνικός και εν συνεχεία μπήκε στο... ζουμί:
"Εύχομαι το 2011 να μας φέρει τίτλους αλλά πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι τα πάντα εξαρτώνται από εμάς και μόνο. Στο χέρι μας είναι να κάνουμε το 2011 μια πολύ καλή χρονιά για εμάς".
Οσον αφορά το ιατρικό δελτίο, ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στην φτέρνα και γυμνάστηκε κανονικά θέτοντας εαυτό στην διάθεση του προπονητή του για το ματς της Ξάνθης. Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Λουίς Γκαρσία, που ξεπέρασε την ίωση, που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες.
Στον αντίποδα, οι Σεντρίκ Καντέ, Σιμάο Μάτε Τζούνιορ και Αντώνης Πετρόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, αφού είναι τραυματίες και δεν θα ενισχύσουν τους πράσινους στο ματς με την ακριτική ομάδα.
Το νέο όνομα που προστέθηκε στο ιατρικό δελτίο είναι αυτό του... επιρρεπή σε τραυματισμούς, Γιούρκα Σεϊταρίδη που μπήκε πάλι στα... πιτς!
 http://www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου