Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Υπάρχει απόπειρα δωροδοκίας διαιτητή από τον Μαρινάκη;

Τι παίχτηκε ανάμεσα σε Μαρινάκη και Δαλούκα;Προς τι τόσο μίσος του προέδρου του Ολυμπιακού απέναντι στον διαιτητή;Ένα αμφισβητούμενο πέναλτυ που δόθηκε στον Παναθηναϊκό τον έκανε να μιλά για έγκλημα κατά της Ελλάδας,να ζητά και να πετυχαίνει την καρατόμηση του.
Φαίνεται ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.Αυτό που ακούγεται εδώ και καιρό στα δημοσιογραφικά γραφεία έβγαλε στον αέρα μέσα από την εκπομπή Δίκη ο πρώην διαιτητής κ. Σ. Βοργιάς.Μίλησε για χρήματα που χάθηκαν στο δρόμο,για διαπλοκή Μαρινάκη Δαλούκα όσον αφορά τον ιταλό διαιτητή του αγώνα Μακάμπι-Ολυμπιακός που τελικά κατέληξε σε ήττα και αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Ευρώπη από τα μέσα Ιουλίου.
Αυτό που ακούγεται τόσο έντονα στα δημοσιογραφικά γραφεία και είπε ο Βοργιάς είναι ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έμαθε με κάποιο τρόπο ότι μπορούσε να κάνει ένα...δωράκι στον διαιτητή του αγώνα μέσω του Δαλούκα που ήταν γνωστός του ιταλού.Ο Δαλούκας φέρεται να ήταν ο "δωροκομιστής",όμως το δώρο δεν έφτασε ποτέ στον παραλήπτη με αποτέλεσμα ο Μαρινάκης να είναι έξαλλος με τον έλληνα διαιτητή.
Οι καταγγελίες του κ. Βοργιά είναι πάρα πολύ σοβαρές και αναρωτιόμαστε.Μήπως θα πρέπει τα αρμόδια όργανα και η ΟΥΕΦΑ να ασχοληθούν με το θέμα και να ριχθεί άπλετο φως και στο κάτω κάτω αν δεν ισχύει θα αποδειχθεί ότι όλα αυτά είναι συκοφαντίες.
Σίγουρα πάντως δεν είναι τυχαίο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παίρνει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα από τον Φεβρουάριο με 10 βαθμούς διαφορά με πρακτικές Καλόπουλου,Τρύφωνα,Σαραϊδάρη και στην Ευρώπη που όπως αποδείχθηκε παρά την προσπάθεια δεν περνούν αυτά μένει έξω από τον Ιούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου