Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Λαμπερή η Έλλη Κοκκίνου.

Άκρως εντυπωσιακή και λαμπερή ήταν η χθεσινοβραδινή πρεμιέρα του Βασίλη Καρρά και της Έλλης Κοκκίνου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Σε δηλώσεις της, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στις φήμες περί σχέσης της με 22χρονο μπασκετμπολίστα, λέγοντας: «δεν επιβεβαιώνω, ούτε ανακοινώνω»!
Σε βίντεο που έδειξε η «Πρωινή Μελέτη», η Έλλη μίλησε ανοικτά για όσα της «χρεώνουν» στα προσωπικά της. «Θες να πάμε κι εμείς για έναν καφέ να μας πάρουν πλάνο;», είπε στην δημοσιογράφο γελώντας, σχολιάζοντας τα πρώτα κοινά της πλάνα με τον Γιώργο Μπόγρη στην πλατεία της Πολιτείας.
«Δεν μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Αν με δουν με είδανε, αν δεν με δουν δεν με είδανε. Ποιός ο λόγος να βγαίνω και να κάνω δήλωση; Ποιόν αφορά;», διερωτήθηκε η τραγουδίστρια.
Μιλώντας για την συνεργασία της με τον Βασίλη Καρρά, η Έλλη τόνισε πως από τότε που βρέθηκαν επί πίστας δεν έχει άγχος και πρόσθεσε: «μακάρι να καταφέρω κι εγώ να υπάρξω τα χρόνια που υπάρχει και βασιλεύει ο Βασίλης... είναι ο μπαμπάς εδώ για όλους μας».
Η τραγουδίστρια μίλησε και για τον Φοίβο, για τον οποίο είπε ότι της έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στην καριέρα της για να αποδείξει αν μπορεί να κάνει πράγματα που θα αποδεχθεί ο κόσμος και τον χαρακτήρισε «εγγύηση» και «σταθμό».
«Νιώθω πολύ όμορφα και είμαι πολύ χαρούμενος», είπε ο Βασίλης Καρράς στην κάμερα του Star, προσθέτοντας πως η οικονομική κρίση άλλαξε πολλά στη νύχτα και τόνισε πως τα νυχτοκάματα των τραγουδιστών πρέπει να αλλάξουν κι άλλο για να μπορεί ο κόσμος να διασκεδάζει.
Το νυχτερινό κέντρο γέμισε ασφυκτικά και από τα πρώτα τραπέζια δεν έλειψαν οι επώνυμες παρουσίες, όπως αυτή του συνθέτη των επιτυχιών, Φοίβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου