Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Σκάνδαλο,μια αγωνιστική στον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής, Χαρίλαος Κλουκίνας τάχθηκε υπέρ της άποψης να χαρακτηριστούν τα επεισόδια ως ευρείας κλίμακας, κάτι που θα σήμαινε πως οι ερυθρόλευκοι θα τιμωρηθούν με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 140.000 ευρώ.
Τελικά όμως πέρασε η γνώμη των άλλων δύο μελών της Επιτροπής (Στέφανος Σταφανόπουλος και Γεώργιος Στεφανάκης), που χαρακτήρισαν τα επεισόδια ως εκτεταμένα. Ως εκ τούτου και κατά την πλειοψηφία (2 ψήφοι υπέρ, ένας κατά) ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη για την 25η αγωνιστική χωρίς φιλάθλους και να πληρώσει το χρηματικό ποσό, που προαναφέραμε.
Αναλυτικά η απόφαση για την ΠΑΕ Ολυμπιακός, τον Π. Μαρινάκη (μασέρ) και τον Τ. Μητρόπουλο (Γεν.Αρχηγό): «Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του μασέρ κ. Π.Μαρινάκη στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σ΄ αυτούς  πειθαρχικές παραβάσεις κατά τα στο σκεπτικό ειδικότερα αναφερόμενα.
Επιβάλλει  Ι) στην εγκαλουμένη ΠΑΕ την χρηματική ποινή των εκατόν σαράντα χιλιάδων (140.000,00) ευρώ και τη διεξαγωγή ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές κατά πλειοψηφία, ΙΙ) στον β΄ εγκαλούμενο Π. Μαρινάκη  (μασέρ) την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους  για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και την χρηματική ποινή των δεκαπέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ, ΙΙΙ) στον γ΄ εγκαλούμενο Τ. Μητρόπουλο την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους  για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και την χρηματική ποινή των δεκαπέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ».
Πλέον, εκκρεμεί η εκδίκαση, από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ την επόμενη Πέμπτη (3/3), της υπόθεσης του Βαγγέλη Μαρινάκη για τις δηλώσεις και πράξεις του μετά το τέλος του ντέρμπι, αλλά και της ΠΑΕ Ολυμπιακός  ως συνυπεύθυνης, που θα καθίσουν στο... σκαμνί για δυσφήμιση του αθλήματος.
http://www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου