Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Για μπανάνες και μαϊμούδες μίλησε ο Σισέ.


Ο γάλλος άσος μιλώντας στην εφημερίδα της χώρας του L` Equipe, κατηγόρησε την συμπεριφορά των οπαδών των ερυθρόλευκων, οι οποίοι... "έκαναν σαν μαϊμούδες κάθε φορά που ακουμπούσα την μπάλα", ενώ στο δημοσίευμα της wprost αναφέρεται πως... "Υπάρχουν ρατσιστικές επιθέσεις προς εμένα και με βρίζουν".
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην L` Equipe ο Τζιμπρίλ Σισέ: "Η κατάσταση στις κερκίδες επιδεινώθηκε σημαντικά. Υπάρχουν ρατσιστικές επιθέσεις προς εμένα, με βρίζουν και όταν ακουμπάω την μπάλα οι οπαδοί τσιρίζουν κάνοντας τις μαϊμούδες! Το ίδιο συνέβη και το Σάββατο. Οι οπαδοί είχαν φουσκωτές μπανάνες και τις τίναζαν κάθε φορά που ακουμπούσα την μπάλα".
Από κει και πέρα, σε δηλώσεις του στο ένθετο Thema People, ο παίκτης του Τριφυλλιού, εξήγησε την απόφασή του να φορέσει φούστα στα βραβεία Status, ερωτώντας... "Προς τι αυτή η φασαρία; Οι αρχαίοι έλληνες δεν φορούσαν φούστες;", ενώ στη συνέχεια ανέλυσε... την όλη του ενδυματολογική εμφάνιση τη συγκεκριμένη βραδιά.
"Προς τι αυτή η φασαρία; Οι αρχαίοι έλληνες δεν φορούσαν φούστες; Δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα. Στο Σύνταγμα οι Τσολιάδες που είναι σύμβολα δεν φορούν κάτι αντίστοιχο; Πραγματικά δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί ο κόσμος σοκαρίστηκε όπως και τα Μίντια με το πως εμφανίστηκα" σημείωσε αρχικά ο γάλλος επιθετικός.
Παράλληλα, υπογράμμισε πως το άσπρο σακάκι ήταν ραμμένο από τον Γιώργο Παπαδογάμβρο στην Κηφισιά, το μενταγιόν μάρκας Nous Sommes, οι αρβύλες Dr. Martens- limited και η φούστα του γιαπωνέζικου οίκου μόδας Commes des Garcons.
Τέλος, όλη αυτή η αναταραχή που παρατηρείται από το Σάββατο, έχει δώσει το έναυσμα για δημιουργία σεναρίων, τα οποία θέλουν τον Σισέ να ψάχνει πρόταση στην Αγγλία, προκειμένου να επιστρέψει στην Premier League. Οπως αναφέρει δημοσίευμα της DailyMail ο διεθνής επιθετικός θέλει να φύγει από την Ελλάδα, εξ αιτίας των όσων συνέβησαν τις τελευταίες μέρες, ψάχνοντας ομάδα στην Γηραιά Αλβιόνα.
www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου