Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Οι διάλογοι στο διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΟ.

Γόντικας: “Θα πρέπει να δούμε το θέμα της Εθνικής γιατί τα παιδιά δεν είναι σύμφωνοι με την απόσυρση τους από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα”.
Βαρδινογιάννης: “Εγώ διαφωνώ. Ο Παναθηναϊκός είναι αιμοδότης του Ελληνικού ποδοσφαίρου όλα αυτά τα χρόνια και η ΕΠΟ είναι προϊστάμένη αρχή της διαιτησίας η οποία είναι αυτή που μας έχει κάνει τόσα κακά. Άρα θα πρέπει να υπάρξει κάποια πίεση και προς την ΕΠΟ”.
Δομάζος: “Από τη στιγμή που δεν έχετε φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι είναι ύψιστη τιμή να παίζεις για την Εθνική”.
Βαρδινογιάννης: “Αυτό το καταλαβαίνω αλλά και πάλι πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να αντιδράσουμε. Άλλωστε για μένα είναι η δεύτερη φορά μετά την Ριζούπουλη που οι παίκτες μας λένε ότι αισθάνονται ντροπή. Ας κάνουν και αυτοί κάτι για να δείξουν την απέχθεια τους”.
Θ. Γιαννακόπουλος: “Συμφωνώ με τον Γιάννη δεν γίνεται οι παίκτες μας να πηγαίνουν στην Εθνική να γυρνάνε τραυματίες και παρόλα αυτά να έχουμε αυτή την αντιμετώπιση”.
Δομάζος: “Ένας παίκτης στο παρελθόν (Ντέμης Νικολαίδης) αποσύρθηκε από την Εθνική και όλοι του την πέσανε”.
Βαρδινογιάννης: “Ας τους την πέσουν, αφού έχουν δίκιο δεν θα μπορούν να πουν τίποτα.”.
Οι Θανάσης και Παύλος Γιαννακόπουλος σε κάποια στιγμή τώρα ζήτησαν από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. να αποσυρθεί η ομάδα από το πρωτάθλημα λέγοντας πως αυτό θα ήταν το ιδανικότερο.
Σε εκείνο το σημείο όμως ο Αντώνης Αντωνιάδης τους εξήγησε πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει από τη στιγμή που οι συνέπειες για την ομάδα θα είναι τρομερές καθώς ο Παναθηναϊκός μπορεί μέχρι και να μηδενιστεί από το πρωτάθλημα. Τότε οι Θανάσης και Παύλος Γιαννακόπουλος έκαναν πίσω.
Τα PrasinaNea.gr αποκαλύπτουν επίσης τις ατάκες των αδελφών Γιαννακόπουλων για την απουσία του Νικόλα Πατέρα και του Ανδρέα Βγενόπουλου. Χαρακτηριστικά ο Θανάσης είπε: “Που είναι ο Πατέρας και ο Βγενόπουλος να βγάλουμε μια κοινή ανακοίνωση για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι” , με τον Παύλο να συμπληρώνει: “Ποιοι να έρθουν αυτοί; Αφού χάρηκαν που χάσαμε”.
Σε εκείνο το σημείο κάποια μέλη του Δ.Σ. είπαν προς τον Παύλο Γιαννακόπουλο ότι δεν ήταν σωστό αυτό που είπε με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ να υποστηρίζει: “Γιατί δεν ήταν σωστό. Ο κ. Βγενόπουλος δεν είπε πέρσι μετά το ματς με την ΑΕΚ ότι κάποιοι γέλαγαν στα επίσημα. Αυτό δεν σας πείραξε τότε. Γιατί δεν έχουν βγάλει ανακοίνωση ή δεν έχουν κάνει μια δήλωση επί του θέματος”.
http://www.prasinanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου