Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Δεν έσπασε το απόστημα στη super league..

Πριν αρχίσει το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε το λόγο και ζήτησε συγγνώμη για τα όσα δήλωσε μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ρίχνοντας ακόμα περισσότερο λάδι στην φωτιά, μετά τα αισχρά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Καραϊσκάκη.
"Οι δηλώσεις μετά το ματς ήταν λανθασμένες και προκλητικές. Επειτα από επτά μήνες πίεσης μου βγήκε το οπαδικό συναίσθημα. Ζήτησα συγγνώμη και το ξαναλέω. Έκανα λάθος", είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Από την πλευρά του ο πρεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γόντικας του είπε: "Θεωρούμε προσχηματική τη συγγνώμη σας".
Με τη σειρά του και πάλι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Λίγκας ανέφερε: "Δεν είναι προσχηματική. Ανθρωπος είμαι και μου βγήκε το οπαδικό συναίσθημα περισσότερο από ό,τι πρέπει".
Ο Γόντικας επέμεινε στις θέσεις του Παναθηναϊκού λέγοντας: "Είναι πολύ αργά για μεταμέλεια. Εμείς επιμένουμε στην πρόταση μομφής. Άλλωστε, έχουμε την εξουσιοδότηση από το ΔΣ του Παναθηναϊκού".
Μετά από τον διάλογο που είχαν οι δύο άνδρες, αρκετοί εκπρόσωποι ομάδων, κυρίως αυτοί που στήριξαν τον Μαρινάκη ζήτησαν από τον Παναθηναϊκό να αποσύρει την πρόταση μομφής, ωστόσο ο Γόντικας ήταν ανένδοτος, λέγοντας πως αυτό δεν μπορεί να γίνει!
"Εχουμε φτιάξει ένα πλήρη φάκελο και θα στείλουμε αναφορά για όλα έγιναν στην ΟΥΕΦΑ", πρόσθεσε ο προεδρεύων αντιπρόεδρος των πρασίνων Δημήτρης Γόντικας.
Τότε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σημείωσε: "Δεν είναι σωστό να βγάζουμε τα προβλήματά μας προς τα έξω. Αν ήταν έτσι θα μπορούσαμε κι εμείς να φτιάξουμε κι εμείς ένα φάκελο με όσα έγιναν φέτος αλλά και παλαιότερα και να τον στείλουμε κι εμείς στην ΟΥΕΦΑ".
Ο Σταύρος Αδαμίδης έθεσε θέμα αλλαγής στη διαδικασία της εκλογής προέδρου, ώστε ο νέος ηγέτης της Λίγκας να είναι τεχνοκράτης. Κάθετα αντίθετος με αυτή την πρόταση εμφανίστηκε ο Αχιλλέας Μπέος.
"Αναγνωρίζουμε ότι ο κ. Μαρινάκης καλά έκανε και ζήτησε συγγνώμη, καταδικάζουμε όσα συνέβησαν στο γήπεδο, αλλά και όσα ακολούθησαν, όπως την επίθεση στο σπίτι του Τοροσίδη και δηλώνουμε ότι ήρθε η ώρα να πάμε σε πρόεδρο τεχνοκράτη", ανέφερε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου να απαντάει: "Τεχνοκράτη έβαλε και ο Πανιώνιος, τον Κιντή και είδαμε τα αποτελέσματα... Να μας λείπουν αυτές οι ιδέες"!
http://www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου