Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ξέσπασε μπόρα; Μπα. Σας φτύνουν!!!

Τελικά στη Παιανία έχει χαθεί η μπάλα.Έχει χαθεί η μπάλα απο όλους.
Παίχτες , προπονητές , διοίκηση,  φιλάθλους.
Οι παίκτες ζουν στο κόσμο τους. Κανείς ( εκτός ΣΙΣΕ ) δεν παίζει για την ομάδα. Παίζουν για τον ευατό τους ή παίζουν μόνο για τους φίλους τους. Γιατί οι μισοί δεν μιλάνε στους άλλους μισούς. Γιατί μάλλον δεν έχουν καταλάβει σε ποιά ομάδα παίζουν. Γιατί μάλλον κανείς δεν είναι σε θέση να τους εξηγήσει.
Οι παίκτες έχουν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί. Και αν δεν το καταλάβουν γρήγορα , να σηκώθουν να φύγουν από μόνοι τους.
Ο προπονητής έχει μια παγκόσμια πρωτιά. Είναι ίσως η μοναδική φορά που μια ομάδα αλλάζει προπονητή και έστω για λίγο δεν αλλάζει προς το καλύτερο η αγωνιστική της εικόνα. Από παιχνίδι σε παιχνίδι παρυσιάζεται χειρότερη. Βάλθηκε ο άνθρωπος να δοκιμάσει όλους τους παίκτες που έχει σε επίσημα παιχνίδια. Έχουν παίξει όλοι , εκτός από τους 2 τερματοφύλακες. Ο Ιωαννίδης χθες έπαιξε από αριστερό χάφ έως δεκάρι !
Κάνε ρε άνθρωπε του Θεού κανά φιλικό ( όπως μου έλεγε και ένας φίλος ) και βάλε το γκοβού τερματοφύλακα! Όχι τώρα που το πρωτάθλημα βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού. Έχει και αυτός λίγες ημέρες τώρα στις γιορτές να βρει τη λύση , διαφορετικά ας βρει και αυτός εισιτήριο για...Πορτογαλία.
 Η διοίκηση όχι μόνο έχει χάσει την μπάλα , δεν τη ξέρει καν !  Η επιστροφή Αντωνίου , ήταν τουλάχιστον άστοχη. Δεν έχει βοηθήσει πουθενά. Έχουν αλλάξει 2 γυμναστές , τώρα ψάχνουν και τρίτο. Έχουν χάσει τον έλεγχο στα αποδυτήρια. Έχουν χάσει τον σεβασμό των αντιπάλων. Έχουν χάσει την διαιτησία , έχουν χάσει την ΕΠΟ , έχουν χάσει το σεβασμό των φιλάθλων. Η ομάδα χρειάζεται ριζικές αλλαγές . Μεταγραφές ουσίας , κύριοι Αμπράμοβιτς!
 Και οι φίλαθλοι έχουν χάσει την μπάλα . Αυτοί ούτε την βλέπουν. Μια χούφτα πιτσιρικάδων που βλέπουν μόνο για εχθρό , τον αστυνομικό. Κάνουν επεισόδια , για να κάνουν επεισόδια Η ομάδα θα παίζει χωρίς κόσμο και το πρωτάθλημα θα χαθεί εντός έδρας. Σε μια χρονία που έσπασε κάθε ρεκόρ στα διαρκείας. Τώρα που η κατάσταση έχει ξεπεράσει τα όρια , τώρα πρέπει οι οπαδοί να φανούν πιστοί. Κοντά στην ομάδα. Αρκεί και η ομάδα να είναι κοντά τους. Διαφορετικά ο καθένας σπίτι του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου