Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Ο Σισέ,τα δώρα και το ουίσκυ.

ο Σισέ έριξε την ιδέα στους υπόλοιπους, λέγοντάς τους πως "στις ομάδες που ήμουν στην Αγγλία, συνηθίζαμε τα Χριστούγεννα να ανταλλάζουμε δώρα μεταξύ μας για το καλό του χρόνου", προσθέτοντας πως αυτά θα πρέπει να έχουν χιουμοριστικό χαρακτήρα, ούτως ώστε να γίνει και η σχετική πλάκα ανάμεσα στους παίκτες.
Η ιδέα του γάλλου άσου άρεσε στους συμπαίκτες του, έτσι, μετά και την κουβέντα που είχαν την Δευτέρα (20/12), ώστε να εξομαλύνουν τις σχέσεις τους, αποφάσισαν να προχωρήσουν στην ανταλλαγή δώρων, στο περιθώριο της σημερινής (21/12) προπόνησης στην Παιανία.
Κατά την διαδικασία της ανταλλαγής των δώρων έπεσε πολύ γέλιο, αφού ορισμένοι παίκτες είχαν εντυπωσιακές επιλογές για τους συμπαίκτες τους.
Οπως μια κούτα τσιγάρα "Marlboro" και μία φιάλη ουίσκι "Famous Grouse", με το πρόσωπο του Γκοβού πάνω, που δόθηκαν στον γάλλο επιθετικό από τον Τζιμπρίλ Σισέ, με τους πράσινους να... σκάνε στα γέλια!
Στον Λουίς Γκαρσία δόθηκε ένα καθρεφτάκι της... Barbie, επειδή ο καταλανός μεσοεπιθετικός φτιάχνει συνεχώς τα μαλλιά του!
Ο Γιώργος Καραγκούνης πήρε δώρο ένα τσαντάκι "Luis Vuitton" με ένα ζωντανό... ποντίκι μέσα!
Ο Σωτήρης Νίνης έδωσε στον Σεμπάστιαν Λέτο μια τσάντα που είχε μέσα... τέσσερις μπάλες, αφού ως γνωστόν ο αργεντίνος δεν μπορεί να παίζει μόνο με μία!
O Τζιμπρίλ Σισέ, λόγω της τρέλας του με τα αμάξια, πήρε δώρο ένα... φορτηγάκι μηνιατούρα, ενώ στον Αντώνη Πετρόπουλο δόθηκε ένα λουράκι για να... δέσει την σκυλίτσα του!
Ο ολλανδός γυμναστής Λόρενς Εμπεν έδωσε στον Ζεσουάλδο Φερέιρα ένα Fifa Manager 2011, προφανώς για να μάθει να στήνει καλύτερα την... ενδεκάδα!
Πιο νορμάλ δώρα πήραν ο Στέργος Μαρίνος (ένα βιβλίο), ο Κάρλος Φρέιτας (ένα αγαλματίδιο), ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ (μία γραβάτα), ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (έναν πίνακα που γράφει πάνω "ταπεινότητα") και ο Νταμιέν Πλεσί (ένα κουτί δημητριακά, τα οποία λατρεύει).

 http://www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου