Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Τα Χριστούγεννα της show biz.


Ρεβεγιόν στην Αράχωβα θα κάνουν Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια, που θα «χουχουλιάσουν» στο σαλέ του τραγουδιστή. Μέρες αγάπης είναι, να μην απομονωθεί λιγάκι το ζευγαράκι;
Στην περιοχή θα βρίσκεται και ένα άλλο ζευγάρι με την μικρή του κόρη, ο Τραϊανός Δέλλας και η Γωγώ Μαστροκώστα!
Τις βαλίτσες τους για το χωριό, την Ποροία Σερρών, ετοιμάζουν ο Γιώργος Λιάγκας και η εγκυμονούσα Φαίη Σκορδά, που θα γιορτάσουν με το σόι της Φαίης.
Στα ξένα θα φάει την γαλοπούλα του ο Γιώργος Λεβέντης, που θα ακούσει «jingle bells» αντί για «τρίγωνα κάλαντα» αφού θα είναι στο Λονδίνο.
Για να μην γκρινιάζετε όσοι μείνετε στην Αθήνα, Μάκης Τσέλιος και Αντώνης Λουδάρος θα μείνουν εντός των τειχών, ώστε να έχουν μια εσάνς celebrity τα Χριστούγεννα στην πρωτεύουσα. «Θα περάσω τις γιορτές απλά, οικογενειακά και με φίλους, πιτζάμα πάρτι θα κάνω», Στο κλεινόν άστυ θα μείνουν επίσης τραγουδιστές που εμφανίζονται σε νυχτερινά μαγαζιά και ηθοποιοί που έχουν παραστάσεις, αλλά και ο Γιώργος Καπουτζίδης με την Δούκισσα Νομικού που θα προετοιμάζονται για το εορταστικό live του «Just The 2 Of Us».
Ρεβεγιόν με φίλους ετοιμάζει ο Γιάννης Λάτσιος που τις μέρες τις Πρωτοχρονιάς θα τις περάσει με τα παιδιά του. Την ίδια ώρα, η Ελένη Μενεγάκη θα κάνει Χριστούγεννα με τα μικρά, την μητέρα και τον αδερφό της, ενώ δεν αποκλείεται να «αποδράσει» από την πόλη με τον Ματέο Παντζόπουλο.
Για το τέλος αφήσαμε όσους συνδυάσουν διακοπές και δουλειά, όπως η Ελευθερία Πατρικαρέα που θα βρίσκεται στα Γιάννενα και η Σάσα Μπάστα που θα γιορτάσει... δουλεύοντας στη Θεσσαλονίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου