Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Οικουμενική διοίκηση ψάχνουν στον ΠΑΟ.

έτοιμοι να φτιάξουν ένα διοικητικό σχήμα που την συμμετοχή πολλών μελών του Δ.Σ. προκειμένου να μη μείνει ακέφαλη η ομάδα καθώς οι πιθανότητες για εκλογή προέδρου στην συνεδρίαση της Πέμπτης συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.
Έτσι, λοιπόν, τη θέση του προέδρου αναμένεται να αναλάβει ο Β' Αντιπρόεδρος,  Γιάννης Βεκρής με την πράσινη διοίκηση να χωρίζεται σε "υπουργεία" προκειμένου να μπορεί να διοικηθεί καλύτερα.
Στο σχέδιο που εκπονείται προβλέπεται της οικονομικής διαχείρισης να αναλάβει ο Αδαμάντιος Πολέμης με τον Πατρινό εφοπλιστή να μην είναι αρνητικός όπως ήταν στο θέμα της προεδρίας.
Στο "Υπουργείο" του Ποδοσφαιρικού Τμήματος  ακόμα δεν έχει βρεθεί το πρόσωπο που θα πάρει την ευθύνη να το τρέξει. Μοιάζει σχεδόν βέβαιο, όμως, πως όποιος κι αν αυτός ο Κώστας Αντωνίου θα αποτελέσει παρελθόν από Διευθυντής Ποδοσφαίρου.
Ένας άλλος εκ των μετόχων,του οποίου το όνομα ακούστηκε και για τον προεδρικό θώκο συγκεντρώνει τις προτιμήσεις για το κομμάτι της επικοινωνίας με τους οπαδούς. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Νίκα.
http://www.prasinanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου