Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Φερέιρα για Γκοβού και Τρίκαλα.


«Ούτε ο Γκοβού ξεκίνησε, ούτε άλλοι στην ενδεκάδα. Όταν έφτασα στον Παναθηναϊκό η κατάσταση του Γκοβού ήταν δύσκολη. Εσείς ίσως γνωρίζετε καλύτερα από μένα. Ο Γκοβού είχε χαμηλή φυσική κατάσταση, δεν είχε εμπιστοσύνη. Ξεκίνησε όμως να προπονείται καλά έπαιξε εδώ κατά του Πανσερραϊκού από την αρχή και για μένα και ακόμα και τότε υστέρησε στο να αποδείξει τις δυνατότητες του βάσει του ονόματος του και της φήμης του. Συνέχισε να δουλεύει καλά όμως παράλληλα και άλλοι παίκτες του Παναθηναϊκού βελτίωσαν την απόδοση τους και είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Για αυτό το λόγο και σύμφωνα με αυτά που βλέπω και γνωρίζω, ο Γκοβού έπαιξε 20 λεπτά, ήταν καλός και ξέρετε ότι οι αγώνες για το Κύπελλο είναι πάντα δύσκολοι και θα ήθελα με την ευκαιρία να συγχαρώ τα Τρίκαλα γιατί έπαιξαν καλά και πολύ σωστά, είπε ο προπονητής των Τρικάλων ότι συχνά μικρότερες ομάδες τα καταφέρνουν καλύτερα αποκλείοντας μεγάλες ομάδες και ο Παναθηναϊκός σεβάστηκε τον αντίπαλο του και παρέταξε την καλύτερη ομάδα του για αυτόν τον αγώνα. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα ήταν σωστό, ήταν δίκαιο. Κάθε αγώνας στο Κύπελλο αντιπροσωπεύει να φτάνεις πιο κοντά στον τίτλο. Όπως ξέρετε το πρωτάθλημα έχει 30 αγωνιστικές ενώ στο Κύπελλο με έξι ματς μπορείς να γίνεις Κυπελλούχος και αποτελούν πάντα παιχνίδια μεγάλου ρίσκου. Γιατί όταν είναι ο Παναθηναϊκός και πρωταθλητής και Κυπελλούχος και αντιμετωπίζει μια ομάδα Β’ Εθνικής γνωρίζουν όλοι καλά ότι ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός έχουν περισσότερα να χάσουν από το να κερδίσουν.

Και αυτό γιατί η νίκη αποτελεί υποχρέωση ενώ ένα αρνητικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι χάνεις τον τίτλο και βεβαίως κόντρα σε μια ομάδα η οποία από τη στιγμή που παίζει στην Β’ Εθνική είναι υποδεέστερη. Ένα παιχνίδι Κυπέλλου είναι εντελώς διαφορετικό από το πρωτάθλημα. Τελειώνοντας να σας πω ότι ήταν η πρώτη φορά που έδωσα ένα ματς μπροστά σε άδειες εξέδρες και δεν θα ήθελα να ξαναγίνει αυτό. Ήταν ένας αγώνας κρύος και βεβαίως θα ήταν καλύτερα να υπήρχαν φίλαθλοι γιατί αν υπήρχαν φίλαθλοι το ματς θα εξελισσόταν διαφορετικά και με περισσότερο συναίσθημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου