Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Η κίνηση στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Αυξημένη είναι από το πρωί η κίνηση των οχημάτων στα διόδια Μαλγάρων, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών, αλλά και στο υπόλοιπο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της περιοχής, καθώς κορυφώνεται, σήμερα, η έξοδος των Θεσσαλονικέων στην περιφέρεια, για τον εορτασμό των Χριστουγέννων.

    Σημαντικά αυξημένος, σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, είναι, όμως, από χθες και ο αριθμός των αυτοκινήτων, που κατευθύνονται προς την πόλη της Θεσσαλονίκης, αφού πολλοί κάτοικοι από περιοχές της Βόρειας Ελλάδας επισκέπτονται τη χριστουγεννιάτικη αγορά.

    Όπως είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο διευθυντής Τροχαίας Θεσσαλονίκης Γιώργος Θάνογλου, μέχρι στιγμής η κίνηση στο οδικό δίκτυο, γύρω από την πόλη, είναι φυσιολογική και αντίστοιχη με προηγούμενες χρονιές.

    Ο ίδιος σημείωσε ότι ολόκληρη η δύναμη της τροχαίας βρίσκεται σε επιφυλακή, ενώ έχουν ληφθεί και φέτος έκτακτα μέτρα αστυνόμευσης.

    Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία για τον αριθμό των αυτοκινήτων που βγήκαν από τη Θεσσαλονίκη, ενώ η κίνηση στα διόδια Μαλγάρων είναι πολύ μεγαλύτερη, σε σχέση με τα άλλα σημεία εξόδου.

    Επίσης, αυξημένη είναι η κυκλοφορία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι αργά το απόγευμα, όταν κλείσουν τα εμπορικά καταστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου