Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Γιέντρισεν για ΠΑΟ.

 Σλοβάκος γεννήθηκε στην Τρστένα της τότε ενωμένης Τσεχοσλοβακίας στις 26 Οκτωβρίου του 1986. Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε το 2003 στη Ρουζομπέροκ, όπου αγωνίστηκε σε 56 παιχνίδια πετυχαίνοντας 30 γκολ.
Τα χαρακτηριστικά του

Είναι ο ιδανικός παίκτης για το 4-3-3 του Ζεσουάλντο Φερέιρα. Μπουκαδόρος, με ικανότητα να παίξει τόσο στη γραμμή, όσο και πιο μέσα στην επιθετική τριάδα. Είναι χρήσιμος και στο αριστερό άκρο αλλά και στο δεξί, ενώ είναι πολύ γρήγορος. Να σημειωθεί ότι στις προπονήσεις της Σάλκε, στα σπριντ με την μπάλα στα πόδια ήταν ο γρηγορότερος μαζί με τον Φαρφάν. Ωστόσο, πρέπει να τονιστούν και τα ελαττώματα του και ένα από αυτά είναι το ύψος του, δηλαδή το γεγονός ότι υστερεί στο ψηλό παιχνίδι.
Το καλοκαίρι του 2006, εξαργυρώνοντας τις εμφανίσεις του στο σλοβακικό πρωτάθλημα τον οδήγησαν στη Γερμανία, αρχικά ως δανεικό στο Ανόβερο. Συγκεκριμένα, δόθηκε στην γερμανική ομάδα δανεικός με οψιόν αγοράς και έκανε το ντεμπούτο του στις 9 Σεπτεμβρίου για το πρώτο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας όταν μπήκε αλλαγή στη νίκη (3-2) με την Δυναμό στην Δρέσδη.
Στο πρωτάθλημα της Γερμανίας έκανε το ντεμπούτο του κόντρα στην Λεβερκούζεν (1-1)στις 23 Σεπτεμβρίου του 2006. Ωστόσο, ποτέ δεν κατάφερε να βρει μια θέση στη βασική ενδεκάδα. Η σεζόν τελείωσε με εννιά συμμετοχές και όλες ως αλλαγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου