Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Το κλάμα της Βικτόρια Μπέκαμ.

Δεν έκλαψε ούτε γιατί της χάλασε το μανικιούρ, ούτε γιατί δεν της έφεραν την καινούρια Hermes που παρήγγειλε. Θα μπορούσε βέβαια να κλαίει και για τα δύο.
H Victoria Beckham, ξέσπασε σε κλάματα, όταν κατά την διάρκεια ειδικής τελετής που διοργάνωσε το BBC προς τιμήν του αγαπημένου της συζύγου David, ο άντρας της δήλωσε ότι η Victoria αποτελεί για εκείνον την μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης που είχε ποτέ.
Ο Beckham που έχει θησαυρίσει τα τελευταία χρόνια από το ποδόσφαιρο, αλλά κυρίως από τις δραστηριότητές του εκτός γηπέδου (διαφημίσεις, φωτογραφίσεις, σκάνδαλα προσωπικού χαρακτήρα), τιμήθηκε από το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο για την προσφορά του στον χώρο του. Όταν ανέβηκε στην σκηνή της αίθουσας όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή είπε: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω την γυναίκα μου και τα τρία μου παιδιά. Η γυναίκα μου, δεν είναι μόνο ότι μου έχει χαρίσει τρεις υπέροχους γιους, ηλικίας 11, επτά και τεσσάρων ετών, ούτε ότι με στηρίζει καθημερινά. Είναι ότι αποτελεί για εμένα καθημερινή πηγή έμπνευσης».
Ναι… αφού την έκανε «τάρανδο» και τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης έγραφαν ότι η κοπέλα δεν μπορούσε να περάσει από την πόρτα, τώρα η Victoria είναι η… έμπνευσή του. Η μία μετά την άλλη έβγαιναν πριν από λίγα χρόνια και έλεγαν τι φοβερός και τρομερός εραστής που είναι ο David. Η Victoria τότε βέβαια… ούτε φωνή ούτε ακρόαση… Τώρα το θυμήθηκε το «στεφάνι» του. Δεν είν’ κακό, απλά του πήρε μερικά χρόνια. Ο David βέβαια δεν μας διευκρίνισε σε τί ακριβώς τον εμπνέει η Victoria. Για να κλωτσήσεις την μπάλα πρέπει κάποιος να σε εμπνέει;
Κατά τα άλλα, η σύζυγος και στυλοβάτης της οικογένειας Beckham, εκτός από την στιγμή που έκλαψε, ήταν το ίδιο ξινή και αχώνευτη με τις άλλες δημόσιες εμφανίσεις της. Μην νομίζετε δηλαδή ότι έχει αλλάξει και κάτι. Στην εκδήλωση βρισκόταν σύσσωμη η οικογένεια Beckham, ακόμη και η... μαμά του!
http://www.star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου