Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Η Βανδή στον Λιάγκα και τη Φαίη.

Ξεχωριστό γίνεται το «ΠΡΩΙΝΟ mou» τις ημέρες των εορτών. Η Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας και η υπόλοιπη παρέα της εκπομπής φοράνε τα καλά τους και με ανεβασμένη διάθεση μας βάζουν στο κλίμα των εορταστικών ημερών.
Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, καλεσμένοι της εκπομπής θα είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Σταμάτης Γονίδης. Η Σταματίνα θα μαγειρέψει κοτόπουλο γεμιστό και θα τραγουδήσει χριστουγεννιάτικα τραγούδια με όλη την παρέα της εκπομπής, ενώ ο Σταμάτης Γονίδης θα μιλήσει για τη ζωή και την καριέρα του και θα ανεβάσει το κέφι όλων με τα τραγούδια του.
Την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, η Δέσποινα Βανδή θα γεμίσει το στούντιο με μυρωδιές και μουσική. Θα φτιάξει την αγαπημένη της συνταγή για κουραμπιέδες και θα μας ανεβάσει τη διάθεση με τα τραγούδια της. Ακόμη, θα τραγουδήσει χριστουγεννιάτικα κάλαντα με την παιδική χορωδία του κ. Σπύρου Λάμπρου.
Την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου, στο στούντιο θα είναι ο Νίνο και θα ξεσηκώσει με τα τραγούδια του την παρέα του «ΠΡΩΙΝΟ mou».
Την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, μια μέρα πριν έρθει ο νέος χρόνος το «ΠΡΩΙΝΟ mou» θυμάται και παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές της εκπομπής από την έναρξή της.
Εορταστικό «ΠΡΩΙΝΟ mou» με πολλή μουσική και ξεχωριστούς καλεσμένους.
Πάντως την παραμονή τω ν Χριστουγέννων, όπως θα παρατηρήσατε, το "Πρωινό mou" θα είναι καθαρά πάνω απ' τ' αυλάκι, καθότι Λαρισαίος ο Γιώργος, Σαλονικιά η Φαίη και Καβαλιώτισσα η Δέσποινα!
http://www.panoramapress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου