Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Χωρίς μέσα μεταφοράς την Πρωτοχρονιά.

Από τις 8 το πρωί ως τις 10 το βράδυ θα κινηθούν σήμερα όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Εξαίρεση αποτελεί το τραμ, το οποίο θα λειτουργήσει όλο το 24ωρο, ενώ οι εργαζόμενοι του θα πραγματοποιήσουν δίωρη στάση εργασίας, από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα αστικά μέσα μεταφοράς θα αποσύρονται σταδιακά από την κυκλοφορία από τις 22:30. Ενώ κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι πτήσεις σήμερα και αύριο.

    Ακινητοποιημένοι θα μείνουν οι συρμοί του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, καθώς οι ηλεκτροδηγοί της ΑΜΕΛ και του ΗΣΑΠ πραγματοποιούν 24ωρη απεργία, όπως αποφάσισαν την Τετάρτη.

    Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία έχουν ανακοινώσει πρόγραμμα κινητοποιήσεων έως και τις 10 Ιανουαρίου της νέας χρονιάς. Συγκεκριμένα, στις 3/1 τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, στις 5/1 θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα, ενώ στις 10/1 θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, διάστημα κατά το οποίο θα πραγματοποιηθεί και γενική συνέλευση των εργαζομένων.

    Σε στάση αναμονής βρίσκονται οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ, οι οποίοι τονίζουν ότι μετά τις γιορτές της Πρωτοχρονιάς θα καθορίσουν τη στάση τους μια και εκκρεμούν σημαντικά ζητήματα, όπως αυτό των ΣΣΕ αλλά και του κανονισμού εργασίας και των μετατάξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου