Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Η ενδεκάδα στην Τρίπολη.

Η παρουσία όλων των παικτώνσίγουρα χαροποίησε τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, αλλά ταυτόχρονα του δημιούργησε και έναν προβληματισμό για τους 11 που θα ξεκινήσουν το ματς της Κυριακής.Καρνέζης,Νίνης,Λέτο αναμένεται να ξεκινήσουν.

Ο ευχάριστος πονοκέφαλος, που έχουμε συνηθίσει να λέμε, είναι γεγονός για πρώτη φορά σε προπονητή του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει αρκετές επιλογές στη διάθεσή του.

Ο προβληματισμός του έμπειρου κόουτς ήταν εμφανής και στις δοκιμές του στην προπόνηση, καθώς σε κανένα σημείο αυτής δεν... έδειξε ενδεκάδα. Ειδικά όσον αφορά τη θέση του τερματοφύλακα, ο Φερέιρα δοκίμασε και τους τρεις γκολκίπερ του Τριφυλλιού εναλλάξ, για ένα δεκάλεπτο τον καθένα.

Σύμφωνα όμως με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, θα έχουμε αλλαγή κάτω από τα δοκάρια και τη θέση του Αλέξη Τζόρβα, θα πάρει για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα ο Ορέστης Καρνέζης. Στην άμυνα η μοναδική διαφορά σε σχέση με όσους έπαιξαν στην Κοπεγχάγη, αναμένεται να είναι ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Λουκά Βύντρα.

Στη μεσαία γραμμή πιθανότατα θα επιστρέψει ο Κώστας Κατσουράνης, μετά την αποφόρτιση που ακολούθησε το τελευταίο διάστημα, στο πλευρό του Ζιλμπέρτο Σίλβα, ενώ πίσω από τον Σισέ θα παίξουν οι Λέτο, Νίνης και Μαρίνος.

Περισσότερα βέβαια θα γνωρίζουμε μετά και την αυριανή προπόνηση, οπότε και θα βγει και η αποστολή για την Τρίπολη, όμως με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο προπονητής του Τριφυλλιού θα αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος αγωνίζεται συνεχώς το τελευταίο διάστημα και χρειάζεται ανάσες, αλλά και τους Γκοβού και Λουίς Γκαρσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου